Verloop van de massageAls u binnen komt maken wij eerst kennis met elkaar middels een intake gesprekje. Hierbij worden gelijk de kosten van de massage kontant vooruit betaald.

Dan gaan we richting de massagekamer waar u zich rustig uit kunt kleden. U kunt uw slip en BH aanhouden, bij massage van de rug maak ik het haakje van de bh los en na de massage maak ik dat weer vast. Als u het koud heeft krijgt u een badlaken over u heen.

Een van de massages die ik geef is een holistische/ tantra massage ( langzame strelingen en strijkingen). Masseer met mijn handen en armen. Begin eerst bij de benen en dan via de billen, rug schouders en nek naar boven.
Halverwege gaat u zich verplaatsen en op uw rug liggen.
Dan komen de armen, schouders, buik en de andere kant van de benen aan de beurt. Daar er veel prikkels aan de onderkant van de voeten zitten, besteed ik daar extra aandacht aan.
Tenslotte wordt u afgestreken om de energiebanen weer in balans te brengen.

Gedurende de massage kunt u luisteren naar rustgevende achtergrondmuziek in sfeervolle omgeving. Ik gebruik vloeibare tussenstof en warme olie, goed voor de huid en reukloos is.

Het is belangrijk dat u zich van tevoren doucht. Na afloop kunt zich gratis bij mij douchen. Na de massage kunt u wat drinken en nog even napraten.

Heeft u speciale wensen, laat deze weten.